Over Dutch Speed Bicycles

Leverancier van FIETSEN SINDS 2001

In 2001 is Dutch Speed Bicycles opgericht door Jurriaan Bol, als leverancier van bouwpakketten van gesloten Alleweder ligfietsen van het merk Alligt.
In 2011 onderdeel geworden van Tildesign bv, een technisch ingenieursbureau en productiebedrijf.

De Alleweder KV4 is wereldwijd vele malen verkocht aan enthousiaste ligfietsbouwers.  De oude pagina's die gaan over de Alleweder KV4 staan hier.


BETROUWBAARHEID

Een fiets is een vervoersmiddel waar je op wilt vertrouwen. Goede kwaliteit, degelijkheid, gebruiksgemak, licht trappend en makkelijk op te vouwen zijn belangrijke punten bij het selecteren van fietsen voor het assortiment van Dutch Speed Bicycles.

Dutch speed bicycles 2020

Sinds 2020 is Alligt gestopt met de productie van de bouwpakketten, waardoor we zijn verdergegaan met vouwfietsen. Standaard en met Elektrische trapondersteuning.


service gericht

Wet vinden het belangrijk om afspraken na te komen, vlot en effectief te reageren en te zorgen voor snelle levering. Levering van producten van goede kwaliteit, waar voor lange tijd veel plezier aan beleefd wordt.

Vouwfietsen voor .

HET MODEL DAT BIJ JOU PAST

Elke model is gemaakt om bij uw levensstijl te passen. Of u nu met de fiets naar het werk gaat, liever fiets op vakantie, of gewoon een compacte fiets wil; we hebben het allemaal.

Leisure

De perfecte vrije tijds fietsen om diverse afstanden af te leggen
Meer info

TRAVEL

De fietsen zijn makkelijk op te vouwen zodat ze mee kunnen als u op reis gaat.
Meer info

City

De perfecte fietsen om gemakkelijk en snel door de stad te fietsen
Meer info
VERKRIJGBAAR IN
0
KLEUREN
ER ZIJN
0
MODELLEN
VAN
12
KG